landwerk logo

Abonneren

Jaarabonnement (5 nummers)

Particulieren € 47,00*
Studenten € 32,50**
Bedrijven en organisaties € 100,50

Een jaarabonnement kan het hele jaar ingaan. U betaalt alleen voor de resterende nummers. Alleen abonnees in het buitenland betalen een bijdrage voor de verzendkosten (€ 10,- per jaar binnen Europa, € 15,28 per jaar buiten Europa).

Na een jaar wordt uw abonnement automatisch verlengd, tenzij u vóór 1 december van het lopende kalenderjaar het abonnement schriftelijk opzegt. Indien u niet opzegt, wordt uw abonnement voor onbepaalde tijd verlengd. U kunt dan te allen tijde opzeggen met een opzegtermijn van 3 maanden.

*Leden van het Netwerk Land en Water, de BNSP, de Vereniging voor Waterstaat en Landinrichting, de VVM, de NVR en Alumnivereniging VVA Larenstein krijgen € 5,- korting op de normale prijs voor een jaarabonnement.

** Bij een studentabonnement vragen wij om een scan van de studentenkaart te sturen naar de administratie (administratie@landwerk.nl). Na vier jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier particulier abonnement (€ 47,00).


Proefabonnement (2 nummers)

Maak kennis met het tijdschrift Landwerk via een voordelig proefabonnement. Voor slechts € 18,50 ontvangt u twee nummers van Landwerk. U kunt zelf bepalen vanaf welk nummer u het proefabonnement laat ingaan. U kunt één maal een proefabonnement nemen.


Losse verkoop of proefnummer

Los nummer € 11,85
Proefnummer (willekeurig) gratis

Bij een eenmalige bestelling betaalt u geen verzendkosten. Daarna komen er €3,00 verzendkosten bij. Losse nummers kunt u bestellen door het betreffende bedrag over te maken op Triodos rekeningnummer NL77TRIO0197809685 t.n.v. Landwerk, Postbus 618, 6700 AP Wageningen o.v.v. ‘losse verkoop’ met toevoeging van jaartal en nummer (bijvoorbeeld ‘2018-2’). Graag ontvangen wij daarnaast een e-mail met uw bestelling en het afleveradres op administratie@landwerk.nl.

Heeft u interesse in meerdere exemplaren van een nummer voor een activiteit of congres? Neem dan ook contact op met administratie@landwerk.nl.


Bestelformulier

Voor proef- en jaarabonnementen kunt u gebruik maken van onderstaand bestelformulier.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen velden.