landwerk logo

Vacature lobbyist/projectenontwikkelaar bij Vereniging Nederlands Cultuurlandschap

 

Bij Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC), gevestigd in Beek-Ubbergen, wordt gewerkt aan behoud en verbetering van het Nederlands cultuurlandschap. Dat doet VNC met diverse projecten en ‘labels’, zoals Collectief Deltaplan Landschap, Stichting Landschapskapitaal en Stichting Das&Boom, en een 15-tal medewerkers. Wij zijn op zoek naar een gedreven en energieke

Lobbyist / projectenontwikkelaar (32 – 40 uur)

… die initiatieven weet te ontwikkelen en ook kan “afmaken” …

De functie: ontwikkelen van kansrijke initiatieven, mee bepalen van strategieën om de organisatiedoelen te bereiken, daarbij voortdurend op zoek naar financiële middelen ten behoeve van lopende en nieuwe initiatieven en deze met directie, projectmanager en medewerkers tot uitvoering brengen.

Jouw belangrijkste werkzaamheden:

Wij verwachten van jou:

Jij bent ondernemend en kunt op uiteenlopende niveaus, met diversiteit aan gesprekspartners, communiceren en onderhandelen. Je toont je verantwoordelijk voor het (eind)resultaat; plannen en organiseren van (eigen) werkzaamheden en projecten hoef jij niet meer te leren en samenwerken, zowel ‘naar binnen als naar buiten’, doe jij van nature. Werken in een ambitieuze, en bij tijde en wijle, hectische organisatie is voor jou uitdaging. Jij denkt ‘out of the box’ en bewandelt wegen die onbegaanbaar lijken; kortom ‘jij maakt het verschil’ … en weet ons daarvan te overtuigen!

Wij bieden:
Uitdagende functie met prima en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij jouw ervaring; ruime mogelijkheden tot flexibel werken; veel aandacht voor begeleiding en coaching (on the job). De aanstelling zal, in eerste instantie, voor een jaar zijn met daarna de mogelijkheid van een vast contract.

Wil je meer weten:
Meer over VNC vind je op www.nederlandscultuurlandschap.nl. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Jaap Dirkmaat, directeur, of Valentijn te Plate, projectmanager; 024-6842294 – info@nederlandscultuurlandschap.nl.

Wil je reageren:
Jouw brief met motivatie en CV kun je sturen naar Vereniging Nederlands Cultuurlandschap t.a.v. Valentijn te Plate, Rijksstraatweg 174, 6573 DG Beek-Ubbergen, of info@nederlandscultuurlandschap.nl.
Een (mini-)assessment en referenties zijn onderdeel van de selectieprocedure.