landwerk logo

Vacature Projectleider/projectontwikkelaar bij Vereniging Nederlands Cultuurlandschap

 

Bij Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC), gevestigd in Beek-Ubbergen, wordt gewerkt aan behoud en verbetering van het Nederlands cultuurlandschap. Dat doet VNC met diverse projecten en ‘labels’, zoals Collectief Deltaplan Landschap, Stichting Landschapskapitaal en Stichting Das&Boom, en een 20-tal medewerkers. Wij zijn op zoek naar een gedreven en energieke

Projectleider/projectontwikkelaar (32 – 40 uur)

De functie:

ontwikkelen van nieuwe, en leiding geven aan lopende landschapsherstelprojecten en deze met directie, projectmanager en medewerkers tot uitvoering brengen.

 

Jouw belangrijkste werkzaamheden:

Wij verwachten van jou:

Voor deze functie zoeken wij een ondernemend en commercieel persoon. Iemand die makkelijk communiceert en onderhandelt, op verschillende niveaus. Daarnaast ben je resultaatgericht, toon je eigenaarschap en vind je samenwerken vanzelfsprekend.

Wij bieden:

Uitdagende functie met prima en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij jouw ervaring. De aanstelling zal voor een jaar zijn met daarna de mogelijkheid van een vast contract.

Wil je meer weten:

Meer over VNC vind je op www.nederlandscultuurlandschap.nl. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Jaap Dirkmaat, directeur, of Valentijn te Plate, projectmanager; 024-6842294info@nederlandscultuurlandschap.nl.

 

Wil je reageren:

Jouw brief met motivatie en CV kun je sturen naar Vereniging Nederlands Cultuurlandschap t.a.v. Valentijn te Plate, Rijksstraatweg 174, 6573 DG Beek-Ubbergen, of info@nederlandscultuurlandschap.nl.