Bewoners maken het groen

14,90

Beschrijving

Bent u iemand die zich inzet voor het groen in uw omgeving? Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk het is om samen te kunnen werken met professionals uit de groensector. Dit boek helpt u om die samenwerking goed in de vingers te krijgen. Alle belangrijke thema’s rond samenwerken aan groen komen aan de orde, zoals het sluiten van coalities, omgaan met verwachtingen, eerste hulp bij  conflicten en de inrichting van de eigen organisatie.

Met treffende praktijkvoorbeelden en theoretische achtergronden krijgt u de kans eens goed naar uw eigen situatie kijken. U wordt vervolgens op weg geholpen met praktische aanbevelingen per thema. Hiermee kunt u als bewoner(sorganisatie) uw inzet voor een groenere leefomgeving naar een hoger en effectiever plan tillen.

Dit boek kan ook veel nieuwe inzichten bieden aan gemeentemedewerkers die regelmatig met bewonersorganisaties te maken hebben. Aangezien de groene studenten van nu de professionals van de toekomst zijn, is dit boek ook geschikt als leer-reflectieboek op hogescholen. Uiteraard kunnen ook de groenprofessionals hun voordeel doen met de theorie en praktijk uit dit boek!

Extra informatie

Auteur

Derk Jan Stobbelaar

Pagina's

104

Taal

Nederlands

Geïllustreerd

full colour

Mediatype

boek

Bindwijze

gebonden

Omslag

hardcover

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bewoners maken het groen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *