Oog in oog met de boswachter

5,00

Beschrijving

Natuurontmoetingen

In Oog in oog met de boswachter neemt Nederlands bekendste boswachter André Donker u mee in zijn belevingswereld. In 28 korte verhalen, verdeeld over de vier seizoenen, beschrijft hij op sfeervolle wijze zijn ‘ontmoetingen’ met dieren, planten en mensen in de natuur. Dit prachtig vormgegeven boekje is een mooi geschenk voor natuurliefhebbers.

Een mooie recensie van Oog in oog met de boswachter vindt u in het Vogeldagboek van Adri de Groot.

Van zijn ervaringen met een stroper, het mijmeren in stilte op de hei tot het ‘temmen’ van een onwillige schoolklas, u maakt het met hem mee. André Donker gunt u niet alleen een kijkje in de keuken van het huidige natuurbeheer, maar ook in zijn eigen keuken. Elk jaargetijde sluit hij af met zijn favoriete seizoensrecept, vaak gemaakt met ingrediënten direct uit de natuur.

Bio André

André Donker is al 35 jaar gepassioneerd boswachter bij Natuurmonumenten. Hij is landelijk woordvoerder natuuractualiteiten en druk met de realisatie van het nieuwste natuurgebied in het Markermeer, Marker Wadden. Met zijn vrouw en twee kinderen woont hij op de noord Veluwe in de uitgestrekte bossen, vlakbij de herten en zwijnen.
Over zijn ervaringen in de natuur schrijft hij regelmatig voor kranten, tijdschriften en websites en is vrijwel wekelijks te zien in Tijd voor Max. Ruim 12000 volgers op Twitter en de enthousiaste lezers van zijn columns in Roots-magazine leven met hem mee.
 

Extra informatie

Auteur(s)

André Donker

ISBN-13

9789077824054

Uitgeverij

Landwerk, 2011

Pagina's

64

Taal

Nederlands

Geïllustreerd

full colour

Mediatype

boek

Bindwijze

genaaid gebrocheerd

Omslag

paperback

1 beoordeling voor Oog in oog met de boswachter

  1. Lennart (geverifieerde eigenaar)

    Leuke, vlot leesbare verhalen, maar het boekje staat bol van interpunctiefouten en kromme zinnen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *